Even voorstellen

Mijn naam is Marlies Masereeuw, uitvaartbegeleidster. Mijn wieg stond in 1961 in Brabant; ik ben moeder van twee, inmiddels volwassen knullen en woon al vele jaren in de regio Utrecht. Het overlijden van mijn ouders in 2009 bracht mij persoonlijk in aanraking met het bijzondere vak van uitvaartbegeleiding en was voor mij aanleiding het roer om te gooien: werken met hart en ziel voor andere mensen.

Opleiding

In 2011 behaalde ik mijn (Docendo-) vakdiploma. Na enige maanden stage te hebben gelopen bij diverse ondernemingen, ben ik vervolgens officieel als uitvaartbegeleidster aan de slag gegaan. Dankzij mijn inmiddels jarenlange ervaring weet ik tot in de puntjes hoe elke uitvaart dient te worden begeleid. Ik heb mijn eigen werkwijze ontwikkeld, een manier van werken waar ik met grote regelmaat hartverwarmende en positieve feedback op krijg.

Persoonlijke begeleiding

Vanzelfsprekend is er mijn persoonlijke begeleiding die is afgestemd op uw wensen. Het is immers belangrijk om te kunnen terugkijken op een goed en passend afscheid, want dit  helpt bij de verwerking van het overlijden van een geliefd persoon.

Advies

Ik adviseer en begeleid u graag in de dagen vanaf het overlijden, tot en met de uitvaart. U ként de overledene. Daarom is het uitermate belangrijk om samen door te nemen wat uw wensen zijn.